YouSee information

–> Kanalsøgning <–> TV, radio, internet, telefon <–> Afklaringsspørgsmål <–> HDTV, SDTV, MPEG-2 og MPEG-4<–

Nye kanaler

Nu kommer første bonus for besværet med at kanalsøge efter YouSee’s oprydning i dubletterne: Blandt andet er TV3 begyndt at sende i HD.

Der skal sandsynligvis en kanalsøgning til for at finde de nye kanaler.

Desuden:

Fra recordere.dk:

Med andre ord, så var alle YouSee’s HD-kanaler tilgængelige for alle i marts måned, uanset hvilken pakke og eller tilkøbte ekstrakanaler man måtte have!


YouSee på sin årlige messe, at der fremover vil blive åbnet op for minimumskravet om fire ekstrakanaler. Man vil stadig skulle have en grundpakke og det er langt fra alle kanaler fra mellem- og fuldpakkerne, der vil kunne fås som ekstrakanaler.  Men det er et skridt på vej mod fuldt frit valg:


Nedenfor YouSee’s information om omlægningen. Første fase, omtalt nedenfor, omhandlede SD/HD dubletter blandt ekstrakanalerne. Anden fase, der omfatter kanalpakkerne, kommer til at foregå i april måned (efter påske).

11-02-2013
Seneste opdatering: 26.02.2013
Fra den 12-02-2013 flytter vi kanaler, og rydder op i kanalnumre, på vores centraler i hele landet. Det medfører flere ændringer på dine tv-kanaler:
- Følgende Ekstrakanaler bliver fremover udelukkende sendt i HD:
6'eren, Animal Planet, Canal 9, Discovery Channel, Disney Channel, DK4, ESPN America, Eurosport, Eurosport 2, Kanal Sport, MTV Danmark, National Geographic Wild, Nickelodeon, TLC, TNT, Viasat Golf
Du kan læse mere om ændringerne og få hjælp til indlæsning af kanaler på http://yousee.dk/merehd.

Nye kanaler fra november 2012 og nye priser fra 2013:

Hent som pdf.