TV, radio, internet, telefon

Der er helt frit valg i foreningen. Det eneste man er ‘tvunget’ til er at betale den antenneafgift, der opkræves sammen med huslejen. Denne dækker afskrivning på foreningens fiber- og coax-anlæg fra 2006.

Der er mange måder at få tv, radio, internet og telefoni på i Vanløsegaard.  Overordnet set kan det ske på tre måder via kabel:

Efter generalforsamlingsbeslutning 28. april 2016 har bestyrelsen indgået en kontrakt med Fibia P/S. Kontrakten medfører væsentligt lavere priser men ingen yderligere ændringer for kunder og/eller andelshavere. Kontrakten og de nye priser træder i kraft pr 1. juni 2016 og løber i tre år.

Eksisterende kunder hos Fibia får automatisk ændret deres abonnement til dét, der mest ligner det de har i forvejen. Har man fx en 60/60-forbindelse vil den 1. juni blive ændret til en 100/100-forbindelse uden at man behøver foretage sig noget.

Ønsker man at blive kunde hos Fibia, kan man udfylde denne tilmeldingsblanket eller man kan henvende sig til Fibias kundeservice.

  • Coaxial (“Kabel-TV”: Dobbelt antennestik mærket henholdsvis “TV” og “Radio”)   – Udbydes kun af YouSee.

YouSee tv-abonnementerFor beboere i Vanløsegaard fremgår priserne for YouSees tv grund-, mellem- og fuldpakker af YouSee.dk når man indtaster sin adresse.

(Derudover står det selvfølgelig enhver frit for at bruge en stueantenne, have internetadgang via mobiltelefonen, men de løsninger involverer ikke brug af bygningens installationer, så de beskrives ikke hér).
Man kan frit sammensætte de tv-, radio-, internet. og telefoniabonnementer man måtte ønske. Man kan for eksempel have kabeltv-abonnement hos YouSee, internetabonnement hos SEAS-NVE og telefoniabonnement hos TDC, hvis man måtte ønske det. Eller man kan samle sine abonnementer hos een af leverandørerne.
Et kombineret fiber- og coaxial anlæg blev installeret af Dansk Bredbånd og taget i brug i november 2006.
Ved generalforsamlingen i april 2012 blev det besluttet at skifte udbyder til YouSee på coaxialdelen, og dette skifte blev gennemført den 28.11.2012.
Ingen kan huske hvor længe der har været telefonanlæg i ejendommen, men det er meget længe ;-D

 

Informationer omkring tv-skiftet (fra 2012):


Informationerne nedenfor blev skrevet da vi skiftede coaxial-leverandør til YouSee i 2012 og bliver ikke opdateret:

Nyttige direkte links til YouSee:

Hvis man vil se, hvilke kanaler YouSee sender, eller ‘hvor’ de ligger, bør man altid undersøge det på YouSee’s hjemmeside, for i modsætning til Dansk Bredbånd, så forandrer YouSee’s kanaludbud sig løbende!

Men ønsker man at planlægge fx rækkefølgen af sine kanaler, kan man med fordel tage udgangspunkt i dette Word-dokument:
YouSee kanaler.